DESKUNDIGE ZORG IN HET COMFORT VAN UW EIGEN WONING!

De vraag naar thuisverpleging stijgt al enkele jaren fors door de stijgende levensverwachting. We worden steeds ouder, maar willen liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Een aangepaste thuiszorg is dan ook van prioritair belang om op een aangename, comfortabele manier in uw eigen woning te kunnen blijven vertoeven.

Scroll
Scroll

Bij ons bent u in goede handen!

Uw zelfredzaamheid en uw welzijn staan bij ons centraal, dus bespreken we vooraf gedetailleerd welke begeleiding, ondersteuning of verzorging u nodig heeft en op welke momenten het voor u past om ons in te schakelen. Bovendien voorzien we ook thuisverzorging na een korte of langere ziekenhuisopname. We zijn er namelijk van overtuigd dat thuisverpleging een waardig alternatief kan zijn voor een ziekenhuis- of rusthuisopname aangezien patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven en de zorg en begeleiding perfect afgestemd kunnen worden op de persoonlijke noden van de patiënt.

Uw mentale welzijn is minstens even belangrijk als uw fysieke gezondheid. Daarom voorzien we bij De Helpende Handen dat tikkeltje meer om bij te dragen aan een goed en gerust gevoel. Een appeltje schillen, een tas koffie zetten of gewoon tijd maken voor een deugddoende babbel… Voor het welbevinden van onze patiënten is werkelijk niets te veel.

Wenst u meer informatie over de verschillende diensten die we aanbieden in de regio’s Merksem, Ekeren, Brasschaat, Luchtbal, Schoten, Borgerhout en Deurne? Bekijk dan het gedetailleerde overzicht bij ‘onze diensten’. Van eenvoudige verpleegkundige verzorgingen tot meer complexe verzorgingen zoals chemotherapie en thuisbeademing, bij ons bent u sowieso in goede handen!

Onze diensten

COMPRESSIETHERAPIE

COMPRESSIETHERAPIE

OPVOLGING DIABETES

OPVOLGING DIABETES

PALLIATIEVE ZORGEN

PALLIATIEVE ZORGEN

COMPLEXE VERZORGING

COMPLEXE VERZORGING

LAVEMENTEN

LAVEMENTEN

SONDEVOEDING

SONDEVOEDING

KLAARZETTEN MEDICATIE

KLAARZETTEN MEDICATIE

WONDVERZORGING

WONDVERZORGING

INSPUITINGEN

INSPUITINGEN

HYGIENISCHE ZORG

HYGIENISCHE ZORG

Ons Team

Agnes Wilms

Koen Van Laerhoven

Murielle Bryse

Sofie Lyppens

Tania Mertens

Sofia Cuypers

Adeel Gondal

Zaïnab Boussam