Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise staan wij voor u klaar met uiteenlopende diensten.

Neem contact op

Diensten op maat van uw noden

Heeft u eenvoudige verpleegkundige verzorgingen nodig zoals wondverzorging, inspuitingen of hygiënische zorg, of heeft u ondersteuning nodig bij complexe behandelingen zoals chemotherapie of thuisbeademing? Thuisverpleging De Helpende Handen staat u bij met zorgvuldig uitgevoerde zorgen op maat van u en uw noden. Wij bieden een totaalservice waarbij niet alleen het contact met huisartsen en andere diensten onderhouden wordt, maar ook gezorgd wordt voor aangepaste hulpmiddelen zoals een rolstoel, een looprek, aangepaste zorgmatrassen, … 

Professionele en warme zorgen aan huis

Zowel voor de medische verzorging als voor de emotionele ondersteuning nemen wij graag alle tijd en ruimte die nodig is om u een warme en persoonlijke service te garanderen. Grote of kleine wondes, eenvoudige of complexe behandelingen, jonge of oudere patiënten… Wij voeren onze verpleegkundige taken uit met hart en ziel en zijn pas tevreden wanneer u zich goed voelt. We werken steeds nauw samen met uw arts zodat we in overleg tot een passende verzorging en behandeling kunnen komen waarin de patiënt, de arts, de thuisverpleging en de familie zich kunnen vinden. 

Bent u nog niet helemaal op de hoogte van de mogelijkheden wat betreft medische zorgen en thuisverpleging in Vlaanderen? Contacteer ons dan gerust voor meer informatie. Wij geven u met plezier het nodige maatschappelijke advies in verband met de medische structuur en organisatie in Vlaanderen. 

Een overzicht van onze diensten

Diensten zonder doktersattest

Diensten met doktersattest 

Derdebetalersregeling

De vergoeding van onze diensten gebeurt door het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV). Daarnaast wordt er gewerkt met het derdebetalersregeling. Dit betekent dat de verpleegkundige rechtstreeks afrekent met het ziekenfonds en de patiënt het bedrag niet moet voorschieten. Een voorwaarde is wel dat de patiënt volledig in regel is met zijn of haar ziekenfonds. 

Voor bijkomende vragen in verband met de vergoeding kan u steeds contact met ons opnemen of de website van het RIZIV raadplegen: http://www.riziv.be